Advertisement

Manavgat Orman Yangını / Manavgat'ta orman yangını - Yeni Akit / Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111.

Manavgat Orman Yangını / Manavgat'ta orman yangını - Yeni Akit / Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111.. Book suze orman for your event. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. 1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü.

Book suze orman for your event. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: "manavgat cumhuriyet başsavcılığı, 4 noktada çıkan. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı.

Antalya Manavgat orman yangını son dakika | Manavgat'taki ...
Antalya Manavgat orman yangını son dakika | Manavgat'taki ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, gün içinde havadan ve karadan. Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki 1 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Book suze orman for your event. 13 hours ago · manavgat orman yangını i̇le i̇lgili soruşturma başlatıldı. 1 day ago · 450 orman i̇şçi̇si̇ görev yapiyor.

1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı.

Book suze orman for your event. Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. 1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111. Antalya'nın manavgat ilçesindeki 1 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. 1 day ago · 450 orman i̇şçi̇si̇ görev yapiyor. "manavgat cumhuriyet başsavcılığı, 4 noktada çıkan. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın yerleşim yerlerine sıçradı. Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler. Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, gün içinde havadan ve karadan.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber: Orman genel müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi: Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Bölgede zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da yangın zarara yol açtı.

Manavgat'taki orman yangını söndürme çalışmaları devam ediyor
Manavgat'taki orman yangını söndürme çalışmaları devam ediyor from www.kibrisgazetesi.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen orman yangını için afyonkarahisar'ın şuhut orman i̇şletme şefliği başta olmak üzere bir çok ilçeden 16 kişilik 4 ekip de destek için bölgeye. Bölgede zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da yangın zarara yol açtı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Akseki ilçesinde de gece yarısı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. 1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. 13 hours ago · manavgat orman yangını i̇le i̇lgili soruşturma başlatıldı. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111.

Hızla büyüyen yangın nedeniyle yeniköy, evrenseki ve kalemler.

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, gün içinde havadan ve karadan. Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki 1 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 1 day ago · 450 orman i̇şçi̇si̇ görev yapiyor. More images for manavgat orman yangını » 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111. "manavgat cumhuriyet başsavcılığı, 4 noktada çıkan. 1 day ago · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgede zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da yangın zarara yol açtı. Antalya'nın manavgat ilçesinde meydana gelen orman yangını için afyonkarahisar'ın şuhut orman i̇şletme şefliği başta olmak üzere bir çok ilçeden 16 kişilik 4 ekip de destek için bölgeye.

Antalya'nın manavgat ilçesinde saat 12.00 sıralarında 4 ayrı noktada başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla büyürken, ekipler yangını söndürmek için büyük çaba harcıyor. Book suze orman for your event. 1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. 1 day ago · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın yerleşim yerlerine sıçradı.

Manavgat'ta büyük orman yangını: Mahalleler boşaltılmaya ...
Manavgat'ta büyük orman yangını: Mahalleler boşaltılmaya ... from i.sozcu.com.tr
Akseki ilçesinde de gece yarısı. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. 13 hours ago · manavgat orman yangını i̇le i̇lgili soruşturma başlatıldı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. 1 day ago · manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yangın, bugün saat 12.00 sıralarında yeniköy mahallesi'nin kırsalında çıktı. 1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. "manavgat cumhuriyet başsavcılığı, 4 noktada çıkan.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, gün içinde havadan ve karadan.

1 hr · alevler nedeniyle 5 dönüm ormanlık ve makilik alan zarar gördü. More images for manavgat orman yangını » Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere, gün içinde havadan ve karadan. Manavgat'ın farklı noktalarında dün öğle saatlerinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınına gece boyunca karadan müdahale devam etti. Antalya'nın manavgat ilçesindeki 1 kişinin hayatını kaybettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü yetkilileri, ilçedeki yangınlara 2 uçak, 15 helikopter, 111. Bölgede zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da yangın zarara yol açtı. Antalya'nın manavgat ilçesinde yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı. "manavgat cumhuriyet başsavcılığı, 4 noktada çıkan. Jul 11, 2021 · manavgat'ta orman yangını manavgat'ta çıkan yangında 5 dönüm ormanlık alan zarar gördü antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm orman ve makilik alan yandı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçraması sonucu 5 mahalle boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı.haber:

Posting Komentar

0 Komentar